Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Purmerend e.o. Zoekt u een kantoor om uw administratie geheel in te richten, de boekhouding uit te voeren, u van financiëel advies te voorzien. Zowel voor particulier als voor bedrijf. Dan bent u hier aan het goede adres.

Geen uurtje-factuurtje maar een vast bedrag per maand, transparant u weet waar uw aan toe bent. Een jong bedrijf die zich wil onderscheiden door: persoonlijk contact, (on)gevraagd advies in duidelijke taal, scherpe tarieven en vanzelfsprekend goede kwaliteit.

Waarom uw administratie uitbesteden?

U laat uw boekhouding door een administratiekantoor uitvoeren zodat u verder kunt met uw onderneming. Focus kan leggen waarop u goed in bent. Naast klanten werven en offertes uitbrengen. Want daar moet u het mee verdienen.

Naast de basis boekhouding wordt voor ondernemers het volgende verzorgt: versturen van facturen, debiteurenbeheer, aangifte BTW en inkomstenbelasting, salarisadministratie en vanzelfsprekend de nodige rapportage en financieel advies. Een basis boekhouding is er al vanaf € 25,00 ex-BTW.

Geïnteresseerd?
Schroom niet en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Er kan desgewenst bij u thuis afgesproken worden, ook in de avonduren, wanneer het u uitkomt. Mail voor een afspraak renevanputten@upcmail.nl of bel 06-23144653
Drechterland 8, Purmerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *