Uitvoering boekhouding

Aangifte belastingen

Financieel advies

Voor particulier en bedrijf

DIENSTEN

"Uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk uit handen nemen zodat u kan ondernemen"

financiële administratieVPA Administratie is een Administratiekantoor in Purmerend en verzorgt de financiële administratie voor ondernemers in de wijde omtrek: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Beemster, Hoorn. VPA Administratie biedt diensten aan voor zowel bedrijven als aan particulieren. Van het voorbereiden, inrichten en voeren van uw financiële administratie, debiteurenbeheer tot aangifte belastingen en opstellen jaarrekening.

Na een uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek worden de volgende diensten aangeboden:
- Volledige Boekhouding
- Controle boekhouding en versturen aangifte BTW (per kwartaal)
- Controle boekhouding en versturen aangifte Inkomstenbelasting (jaarlijks)
- Verwerken salarisadministratie
- Opstellen en versturen aangifte Vennootschapsbelasting
- Opstellen jaarrekening

Ook kunnen wij behulpzaam zijn bij het opstellen van een ondernemingsplan. Een goed ondernemingsplan vergroot de slagingskans, het kan dienen als handvat voor de te starten onderneming. Sterke en zwakke punten komen naar voren, een realistisch beeld van de ondernemer. Marktonderzoek komt aan bod, is er behoefte aan de te leveren diensten en/of producten, hoe is de concurrentie? Voor een aanvraag van een financiering bij bank of een microfinanciering zal de krediet verstrekkende instelling om een ondernemingsplan vragen.

VPA Administratie werkt zoveel mogelijk digitaal. Dit werkt efficiënt en voorkomt fouten. Daarom verwerkt VPA uw administratie in e-Boekhouden. Dit online boekhoudpakket biedt veel voordelen. Zo kunt u uw facturen opmaken welke daarna direct geboekt en verstuurd worden. Heeft u een zakelijke bankrekening bij ING, Rabo, ABN Amro of Knab? Een koppeling met e-Boekhouden is wel zo handig. Elke werkdag uw bankmutaties automatisch in uw administratie. U kunt geen mutatie meer missen, wel zo veilig. En nadat uw administratie gereed en gecontroleerd is wordt periodiek vanuit e-Boekhouden uw BTW aangifte en ICP opgave opgesteld, verstuurd naar de Belastingdienst én gearchiveerd.U kunt de aangifte te allen tijden nog nakijken hetgeen niet mogelijk is wanneer uw aangifte via de site van de Belastingdienst wordt ingezonden.

Enkele voordelen van e-Boekhouden op een rij:- koppeling met ING, Rabo, ABN Amro en Knab
- koppeling diverse webwinkels
- facturen aanmaken, boeken en versturen
- BTW aangifte en ICP opgave
- aanmaken betaal batch
- urenregistratie, voorraadadministratie, ledenadministratie
- automatische koppeling incassobureaus (CIB en DAS Incasso)
- klanttoegang
- gratis cursus boekhouden voor beginners
Kijk op https://www.e-boekhouden.nl voor een overzicht van alle functies van de boekhoud- en facturatiemodule.

Hoe werkt het?
VPA opent voor u een administratie op ons account. Wanneer u door ons uw administratie laat uitvoeren zijn de kosten lager dan wanneer u een administratie zelf aanmaakt. U heeft bij VPA al een administratie voor € 5,95 per maand ex. BTW. Een facturatiemodule, welke los te verkrijgen is, kost eveneens € 5,95 per maand ex. BTW. Dit zijn de kosten voor het boekhoudpakket welke VPA u in rekening brengt. Kijk op onze website onder 'tarieven' de prijzen voor het uitvoeren van de boekhoudwerkzaamheden.
Ter vergelijking indien u zelf als ondernemer een account opent zijn de kosten voor de boekhoudmodule € 14,50 per maand ex. BTW en € 9,50 per maand ex BTW voor de facturatiemodule. Deze kosten worden dan door e-Boekhouden aan u gefactureerd. Dit scheelt u dus maandelijks € 12,10 (€ 145,20 per jaar), dat is snel verdiend. En u heeft er geen omkijken naar. Aan u de keus.

VPA Administratie, Administratiekantoor Purmerend: KvK.nr. 64550079, Becon 661089