Uitvoering boekhouding

Aangifte belastingen

Financieel advies

Voor particulier en bedrijf

OVER VPA ADMINISTRATIE

VPA Administratie is het Administratiekantoor in Purmerend voor de ZZP'er en de ondernemer die zijn financiële administratie wil laten uitvoeren door een betrouwbaar en efficiënt Administratiekantoor. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers in Purmerend maar ook voor de wijde omgeving binnen Amsterdam, Zaandam, Beemster, Hoorn, Alkmaar. U mag van uw Administratiekantoor verwachten dat de boekhouding efficiënt uitgevoerd wordt zodat uw dit terug kan vinden in de prijs. En altijd up to date. Maar ook dat uw Administratiekantoor op de hoogte is van alle fiscale regels en voordelen waar u als ondernemer mee te maken hebt. En dat gaat verder dan alleen de kleine ondernemersregeling, zelfstandigenaftrek of startersregeling om er maar een paar te noemen. Ook voor u belangrijke beslissingen als de auto: gebruik ik mijn privé-auto ook voor de zaak of wat zijn de gevolgen wanneer ik mijn auto van de zaak privé ga gebruiken? Wat zijn de gevolgen voor de BTW en inkomstenbelasting? Moet ik een kilometerregistratie bijhouden? En een urenregistratie voor de zelfstandigenaftrek? Wat dacht u van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)? Neemt u de verkeerde beslissing bij aanschaf van bijv. een laptop dan loopt u geld mis. Toch zonde. U mag van uw Administratiekantoor verwachten dat u daarin advies krijgt. En de regels zodanig toepast zodat u daar financieel uw voordeel mee doet.

Uw boekhouding wordt online uitgevoerd. Veilig, uiteraard. De techniek gaat verder en daar moet je in mee. Het voordeel is dat er altijd automatisch een back-up wordt gemaakt. Al zou het administratiekantoor in vlammen opgaan, uw administratie blijft veilig 'in the cloud'. Indien u wenst kunt u ook altijd meekijken in uw boekhouding. Online thuis of op uw kantoor. Vergelijk het eens met internet bankieren. Hoe lang is het geleden dat u een overschrijvingskaart op de bus gedaan hebt? Die tijd ligt toch ver achter ons.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar Administratiekantoor of wilt u meer informatie? Wij zijn gevestigd in Purmerend maar komen ook op locatie. Schroom niet en neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

VPA Administratie, Administratiekantoor Purmerend: KvK.nr. 64550079, Becon 661089